Over Robin Bakker

Over Robin Bakker

Mijn naam is Robin Bakker en ik sta voor u klaar als allround timmerman. Heeft u hulp nodig? Ik ga graag met u om tafel om te bepalen wat ik voor uw klusproject kan betekenen.

Allround timmerman

Als 16-jarig jochie begon ik in de bouw. Dankzij de ‘werken leren’ combinatie ging ik naar school én deed ik ervaring op in de praktijk. Dat smaakte al snel naar meer. Na het behalen van m’n diploma Primaire Timmerman ben ik door gaan leren voor Restauratie Timmerman en Voortgezet Timmerman. Na dit opleidingstraject kwam ik in vast dienstverband bij de aannemer waar ik toen werkte, waardoor ik lekker de hele week aan het werk kon en nog meer praktijkervaring op kon doen.

Van uitvoerder naar meubelmaker

In de eerste twee jaar dat ik fulltime aan het werk was ging ik in de avonden naar school om te leren voor Assistent Uitvoerder. Met dat diploma op zak mocht ik me op de werkvloer meer richten op de uitvoerende rol. In de praktijk ontdekte ik dat m’n hart toch meer bij het fijne werk lag. Ik ben meteen op zoek gegaan naar een manier om dit in de praktijk te brengen en kwam bij de meubelmakerij. Inmiddels heb ik verschillende cursussen op dit vlak afgerond, waardoor ik me ook op dit gebied flink ontwikkeld heb.

Bouwbedrijf R. Bakker

Op 1 juni 2019 heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf te starten met als hoofddoel ‘mooie dingen maken’. Met Bouwbedrijf R. Bakker richt ik me daarom meer op het fijne werk en de traditionele houtconstructies in bijvoorbeeld overkappingen en buitenverblijven. Door mijn opgedane kennis en jarenlange ervaring kan ik de verbouwing van begin tot eind in eigen beheer uitvoeren. Dankzij deze korte lijntjes loopt de communicatie altijd soepel en weet u precies waar u aan toe bent.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat ik voor u kan doen? Bekijk hier de projecten waar ik aan heb mogen werken of neem contact met me op voor een kennismaking. Ik ben altijd in voor een mooi project!